Хотел "Гардения"в Банско посреща с изложба на Мая Петрова

11.12.2014г.

Хотел

Дни преди официалния старт на туристическия сезон в зимният ни курорт Банско – на 13 декември,  хотел  „Гардения” в центъра на града се преобрази с художествена изложба на художничката Мая Петрова от София. Изложбата включва абстракции и сюжети вдъхновени от лято 2014 и ще гостува там до 10 януари.  Повече за гост-художничката можете да видите тук.

 

За новият сезон „Гардения” работи с ексклузивни цени и предлага на всички свои гости  богат избор от СПА процедури, над 70 вида масажи и терапии  за лице и тяло, ски гардероб за скиорите с последни модели екипировка. Ще предлага и безплатен транспорт до начална станция на кабинковия лифт на всеки 30 минути.

 

Иначе първите фенове на зимните спортове вече са в Банско. Улиците в курорта са с нов асфалт, мостът на влизане в града е ремонтиран изцяло и със специално осветление. Отремонтиран е вече и пътя до Банско от Симитли, част от който пропадна при проливните дъждове на 24 октомври. Тази година общината ще бъде домакин на кръгът от световната купа по ски, който ще се проведе между 28 февруари и 1 март.

 

С цел гарантиране на безопасността на туристите и гостите на Банско, в курорта ще бъде увеличено и полицейското присъствие, информират от общината.

 

Ценова листа на изложбата на Мая Петрова в хотел "Гардения", можете да изтеглите от прикачения файл по-долу

 

Арт Виза Българияprice list Maya Petrova - hotel Gardenia