Планет арт подиум става дизайнер - съветник

09.06.2013г.

Планет арт подиум става дизайнер - съветник

Две уникални колекции харизматични бижута от перли, кристали, полимерна глина, дърво и керамика показа петият Планет арт подиум в София на 5 юни. Направеното от ръцете на Розалия Лефеджийска – Дончева и Милена Тонева зашемети публиката с ефектност и блясък.

 

Двете колекции  - Лято 2013 на модните спецове Жана Кошева и Иван Панайотов пък накараха всички да си пожелаят морски приключения, защото бяха вдъхновени от цвета на лятото, морето и сбъднатите мечти.

 

Нямаше недоволни от видяното и подарената емоция, сътворена от четиримата гост-дизайнери, а през юли и август организаторите и домакините решиха изнесени арт подиуми да има и в клубовете на Планет в морските ни курорти – Свети Влас и Варна.  

 

Какви послания остави след себе си петият Планет арт подиум?:

 - „Гладът за духовна храна е по-голям от глада на тялото!” – Розалия Лефеджийска – Дончева

 - „Модерността е въпрос на стил и личен избор.” – Милена Тонева

 - „Не носете парцали, ще се загубите в тях!” – Жана Кошева

 - „Дрехата трябва да подчертава индивидуалността.” – Иван Панайотов

 

Откровеността на модните събеседници бе оценена високо и заслужено аплодирана, а голяма част от гостите си записаха телефоните на дизайнерите, защото се оказа, че модните консултации по телефона са особено актуални и са ново модерно явление, което вече не ни е чуждо. „Даже пазаруваме с клиентки по телефона”, призна Иван Панайотов, доволен от желанието на българката да изглежда добре.

 

Дали заради консерватизма или от разума, който е реакция на подсъзнанието ни,  дозирането в облеклото и бижутата бе прието отново за предпазна мярка срещу кича, който залива Америка и Европа отдавна. Любопитно допитване до публиката на Арт Виза България вечерта обаче показа, че всички присъстващи са с маркови или ушити специално за тях тоалети. Пиарът на Планет клуб – Цветелина Цветкова имаше най-красивите дизайнерски обеци, а пиарът на Арт Виза България – Цветелина Иванова обра овациите с най-красивата синя рокля на годината ушита от дизайнера Иван Панайотов.

 

Следващият Планет арт подиум е на 19 юни. Очакват ни нови летни колекции брандирани с Лято 2013, много музика и среща с автограф с талантлива българска цигуларка.

 

Организатор на събитието е Арт Виза България.

 

Вход свободен, начало – 19.30 часа, Планет клуб „La Dolce vita”, ул. „Оборище” №1.

 

Резервирайте датата в календара си!

 

Арт Виза България

На снимката: Цветелина Иванова / Диско БГ