Изложба „Импресии” на художника Георги Стойчев в МУРИТЕ Клуб хотел, възвеличава най-красивата част на Пирин – Бетоловото

21.12.2014г.

Изложба „Импресии” на художника Георги Стойчев в МУРИТЕ Клуб хотел, възвеличава най-красивата част на Пирин – Бетоловото

На една от най-интересните изложби в България е домакин МУРИТЕ Клуб хотел – Разлог. Повече от 60 картини представи със съдействието на Арт Виза България живописецът Георги Стойчев от гр. Петрич в цикъл „Импресии” и опит да разкаже най-красивата приказка за България и нейните чудеса. Изложбата е със специално отношение към местността „Бетоловото” –  най-привлекателната част на Пирин, любимо място на семейството и приятелите на Стойчев и адрес днес на луксозния хотелски комплекс МУРИТЕ. Включва творби от последните четири години на автора и повече от 30 непоказвани до момента произведения.  

 

Решена е в два жанра – декоративно-пейзажна живопис и акварел.  Водещи са маслените платна, които в топли багри фокусират върху образа на жената, любовта, традициите и природата. Слънцето присъства навсякъде като водещ елемент и връзка към светлината и утрешния ден. Отвсякъде блика оптимизъм и устременост.

 

При акварелът богатството е в нюанса и в случайната мазка, която през уверената ръка на художника е сътворила бисерни пейзажи, от които не можеш да откъснеш очи. Есента, залезите и изгревите, просветването на слънцето в играта му с времето и облаците, са любими теми на автора. А дъждовното утро и нежната мъгла са стопирани в акварелите на Стойчев с изключителен финес и майсторство… Трябва да се види и почувства с всички сетива!

 

Галерия на изложбата онлайн, можете да разгледате тук. Ще бъде на разположение на ценителите на изкуството и гостите на МУРИТЕ Клуб хотел – Разлог до 20 януари 2015 г., а всички картини ще се предлагат на преференциални цени. Картините се продават и онлайн и могат да бъдат доставени до всяка точка на страната при заявка по и-мейл. Ценова листа можете да изтеглите и от прикачения файл на новината.

 

Ръководството на хотела планира серия изненади за своите гости от изложби на различни гост-художници в хотела през 2015 г., включително и възможности за включване в отворени ателиета по изкуство, водени от топхудожници и дизайнери.

 

Позвънете на рецепция и резервирайте своя нестандартен релакс сега.

 

Добре дошли в МУРИТЕ Клуб хотел!

 

От Арт Виза Българияprice list Georgi Stoychev