Изложба – гоблени „Бродирана красота” на адвокат Жана Андонова

08.06.2015 - 29.06.2015г. / 16:30

Изложба – гоблени „Бродирана красота” на адвокат Жана Андонова

11 гоблени ще покаже в Дупница благоевградската адвокатка Жана Андонова. Изложбата е първа за Жана в качеството й на творец и има за цел да покаже още една гледна точна за правилата в живота и красотата като фактори за хармонията в света реалности. „Гоблените са идеална терапия и начин да подреждаме хаоса в себе си на подсъзнателно ниво”, твърди адвокат Андонова. Мечтае светът да бъде по-приятен за живеене, по-усмихнат, хората да бъдат по-спокойни, по-щастливи и по-отговорни. Обича да казва често, че всяко едно право е свързано със задължение, всяко действие носи отговорности.

 

„Тъй като в момента в България е много тъжно и хората са обезверени, искам да имам принос в събуждането и промяната към по-добро с изложбата си в Дупница. Благодаря на кметския екип за гостоприемството и използвамвъзможността да поканя всички на откриването в 16:30 часа в понеделник, 8 юни 2015 г в сградата на община Дупница - на етажа на кметския екип.

 

Гоблените – картини, сред които има сюжети на световни класици, ще радват посетителите и гостите на Дупница до 29 юни – Петровден.

 

Събитието е част от проекта „100 % България – докосни изкуството” на Арт Виза България, предназначен за българските общини и институции.

 

От Арт В иза България