Изложба "Контрасти" на Надя Димчева в термо СПА хотел "Римска баня"

18.11.2014г.

Изложба

Днес ви представяме един млад и талантлив български художник, възпитаник на Нов български университет - Надя Димчева, който подреди една изключителна авторска колекция в хотелска галерия "Римска баня", със съдействието на Арт Виза България.


Надя е завършила живопис, стенопис, пластични форми, история на изкуството, съвременно изкуство в НБУ. Участва в множество изложби на млади творци - в Националния дворец на културата и различни артизложения.  Работи успешно и в сферата на рекламата и визуалния брандинг.

 

Авторската й изложба в термо СПА хотел "Римска баня" я представя като творец със собствен почерк, който мисли  и обича да експериментира. Всички 18 картини са изключително експресивни, а категоричността и чистотата на посланията в тях е предадена много умело в комбинация и самостоятелно с различни техники - акварел в съчетание със сух пастел, маслени бои и акрилни пасти, текстилни бои върху коприна.

 

"Контрасти" е едновременно екопослание, анализ на нашето отношение към света и природата, поглед към душата и сърцето на човека и покана за диалог! Става въпрос за нова равносметка, която фокусира върху отговорността ни върху заобикалящия ни свят и природата, върху дифузията между реалността и мечтите ни, предначертаното и възможностите за промяна. Заглавията допълнително засилват внушението на посланията: "Между ада и рая", "Надежда за живот", "Гейзер", "Абсент", "Магичен свят", "Езерото", "Целунати от слънцето"... Не е нужно да си познавач за да усетиш вълната любов и надежда, която те залива докато гледаш.

 

Поздравления за Надя Димчева и нейната нова публика! Албум на изложбата можете да разгледате ТУК.

 

Изложба "Контрасти" ще бъде достъпна за разглеждане от 19 номври до 31 декември 2014 г. в термо СПА хотел "Римска баня". Още детайли за изложбата, вижте в прикачения файл на финал.

 

Добре дошли!

 

Арт Виза България

Снимка: Арт Виза Българияprice list Nadia Dimcheva