Портфолио на АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - 2016 г.


АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - медиа и галерия, е бранд за динамични комуникации и ПР в сферата на комуникациите, културата, изкуството и туризма. Всички материали на сайта са авторски и при ползването им, позоваването на медиата е задължително.

 

Екипът осъществява и консултантска дейност при разработване на европейски проекти, още организиране и провеждане на конференции, семинари и други събития, различни видове публичност в реална и дигитална среда, интерактивно взаимодействие между организацията и публиките, работа с медии, кризисен ПР.

 

От тази година отваря врати и АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - академия, която предвижда еднодневни и двудневни курсове - семинари със специален фокус. Графикът на обученията виж ТУК.

 

СПЕЦИАЛНИ АКЦЕНТИ в портфолиото на фирмата:

 • организиране на динамични АРТпространства в реална бизнес среда;
 • културен мениджмънт;
 • онлайн АРТмаркетинг;
 • дейности по АРТанимация за хотели и хотелски комплекси.

 

 

 

 

За АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - академия

 

Предвид опита си в създаване и провеждане на събития, още променените условия за създаване и показване на изкуство и култура днес, на фона на глобализиращите се комуникации и нова дигитална реалност, АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ включи в портфолиото си тематични обучения за творци, артисти, журналисти и българските институции, както следва:

 • артмениджмънт за творци и галеристи;
 • дигитален маркетинг за артисти и мениджмънт на събития;
 • институционални и корпоративни комуникации;
 • обучения за работа с медии и институции, и кризисен ПР;
 • презентационни умения и ораторско майсторство;
 • работа с графичен софтуер;
 • практически насоки за дигитални комуникации в web - средата;
 • изграждане на публична визия и репутация.


За АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - медиа

АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ е интегрирана медиа за изкуство, култура, обучения и комуникации от нов тип.


Слоган : АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - марка за организиран АРТтуристически PR и маркетинг.


Амбициите са за създаване на качествена основа на взаимоотношенията между българското изкуство във всичките му форми на проявление  с институциите и туризма.


Вече 6 години медиата успешно развива художествено-естетическите възприятия и ново отношение към изкуството с похватите на АРТмаркетинга и PR-а. Комуникациите от нов тип в сферата на изкуството имат за задача разчупване на познатите стереотипи и представяне на приемствеността в културното ни наследство по нов начин. Новото не отрича известното до момента на изкуствоведите, нито пък цели да обезличи анализаторския подход и работата на кураторите, а напротив – да надгражда атрактивно и фокусира вниманието върху оригиналното и иновативното, като насърчава новаторството във всички визуални изкуства.

АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ е българския бранд за комуникации, изкуство, култура, туризъм и бизнес социализация  през нова медийна среда.За АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - галерия/ ВХОД   за разглеждане онлайн

 

Галерия АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ  представя произведения на съвременни български автори в динамична бизнес среда. Мотото на всички организирани изложби е: „Да дадем самочувствие на българското изкуство." Концепцията е за ежемесечно фокусно и атрактивно представяне на произведения на талантливи, съвременни български художници, с ярка визия за случващото се около нас - в общини, хотели, МОЛ-ове и фирмени пространства и други подходящи места за проектиране на изкуство.

Няма ограничения за възрастта и творчеството на художниците и техния експериментаторски дух – живопис, класицизъм, реализъм, попарт, концептуално изкуство, смесени техники или др. артексперименти, продиктувани от съвременната динамична реалност.

 

Хронология:

Първата изнесена гостуваща галерия АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ позиционира на 05 ноември 2010 г., в гр. Банско - изложба на художника Павел Митков - в петзвездния хотел Премиер Лакшъри Маунтийн.

На 12 декември 2010 г. екипът на АРТ ВИЗА организира в София първата самостоятелна изложба на уникалното българско трио художнички, които рисуват заедно – АртЮнити.

На 10 май 2011 г. благодарение на съдействието и партньорството на Българската търговско-промишлена палата, бе открита официално и галерия АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ - София, във фоайето на Палатата, на ул. Искър № 9. 

На 6 ноември 2012 г. АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ и Феста Хотели АД стартираха съвместен мега АРТпроект за атрактивно представяне на съвременно българско изкуство в 6-те топ хотели Феста в България. Инициативата представи 30 изложби-спектакли за една година и показа повече от 100 нови произведения на талантливи български творци. Домакини на изложбите бяха висококатегорийните български хотели Феста - хотел Феста София, хотел Феста Уинтър Палас, хотел Феста Чамкория, хотел Феста Панорама, хотел Поморие Ризорт и комплекс Феста Виа Понтика.

На 1 ноември 2014 г. АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ стартира позиционирането на съвременно изкуство и в българските общини чрез проекта "100% България - докосни изкуството", в който се включиха шест български общини от югозападна България - Благоевград, Дупница, Кюстендил, Сапарева баня, Петрич и Струмяни. Инициативата представи 40 изложби на български художници в рамките на 1 година и бе приета изключително добре и позитивно от всички публики.

 

За е-магазин АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ / http://shop.art-visa-bulgaria.eu/

 

Пазарът на изкуство е един от най-динамичните в света, а за творците граници не трябва да има. Мисията на АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ е да дава самочувствие на българското изкуство у нас и в чужбина, и да формира правилно отношение към естетическото и творческото в условията на бързо променящи се ценности и болезнени трансформации на глобализацията върху обществото.

 

Уважаеми ТВОРЦИ, заявете своето участие в онлайн магазина на АРТ ВИЗА тук.

 


От АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ