В обектива Планет арт подиум 4 - модният фотограф Алекс Манчев

11.05.2013г.

В обектива Планет арт подиум 4  -  модният фотограф Алекс Манчев

Алекс Манчев е моден Фотограф от гр. Варна, член на Националната камара за мода на България от юли 2011 г. на Академичния съвет на Националната модна академия - от август 2011г. и член на УС на Националната асоциация на модните фотографи. Той е двигателят на Модна къща „Тело”, създадена в началото на 2012 г. и ориентирана изключително към млади дизайнери с креативни идеи.

 

Качествата му като творчески директор донасят на модната къща и първите сериозни резултати за „Тело”. Марката вече е разпознаваема и добре позната в България и Русия. Колекциите са вдъхновяващи и смели, разработват се в ограничени количества, насочени са към клиенти търсещи различната и утвърждаваща модерност, и носят посланието: „Животът е прекрасен, обличайте се подобаващо!” 

 

В Планет клуб Алекс Манчев ще представи 2 модни колекции пролет/лято 2013 на „Тело” – „Night sensation” на младата дизайнерка Магдалена Ваклинова и "Love birds" на  дизайнерката Яна Димова, вдъхновени от лятното настроение и емоции. Дрехите са изработени от дантела, коприна, шифон, солей и памук.

 

Специален гост на Планет арт подиум 4 на 22 май ще бъде и Супер Любо. Актьорът Иван Матев е най-добрия караоке водещ сред актьорите. На сцената е от 1996 г. Бил е рекламно лице на БТК, водещ на кулинарно предаване, светски репортер, режисьор, консултант. Преподавател е  по актьорско майсторство. Участва и във филмите: „Под прикритие”, „Отплата”, „Етажна собственост”, „Стъклен дом”. От 2010 г. до днес реализира успешно собствено караоке щоу “Super Lubo’s Karaoke”.

 

Два пъти в месеца, вратите на Планет клуб в София ще бъдат отворени приоритетно за модата и изкуството, и ще дават сцена на дизайнери, фотографи, певци, творци и артисти да презентират своите колекции, албуми и идеи пред най-емоционалната публика на България.

 

Организатор на събитието е Арт Виза България.

 

Не пропускайте Планет арт подиум 4 на 22 май в Планет клуб „La Dolce vita”, ул. „Оборище” №1.

 

Вход свободен.


Начало: 19.00 часа.

 

Очакваме ви!

 

 

От Планет клуб, Арт Виза България и Модна къща „Тело”